Pepping Grade-A - Mercy Day

Skönt med fräscht badrum

Det är verkligen så värt att ha ett fint badrum, det är ett rum som man verkligen vill ska vara fint och fräscht. Och det finns så många fina sätt att göra om ett badrum på. Det finns så mycket fint kakel som man kan välja på. Det är så underbart att det är så. Jag tycker att det är snyggt med smaragdgrön färg på kaklet eller varför inte vinrött. Ja det finns så mycket som är så fint och som verkligen är värt att göra för att få en härlig och samtidigt mysig känsla i badrummet.

Ta hjälp av dom som kan 

Ja när det kommer till att kakla om så kan det verkligen vara värt att ta in en plattsättare så att det blir snyggt. Och att det blir bra och säkert så att det inte blir fuktskador och så vidare. Ja det finns så mycket som man skulle kunna göra och som skulle göra att det blev så fint.
Sen så kan man ju göra dom enklare sakerna själv som att fixa med förvaring och med inredningen. Sånt som är lite enklare och som inte gör att det blir någon större skada om det inte blir exakt så som man vill.
Ja jag tycker det är viktigt att ha det fint i köket ch i badrummet, att känna att det är fräscht där gör väldigt mycket för resten av känslan i hemmet. Så är det för mig, tror vi alla har saker som man tycker är viktig i hemmet och det kan ju såklart skifta en hel del beroende på vem man pratar med. Men det är kul att kunna göra om lite då och då och känna att man får en förändring som man ofta känner att man behöver tycker jag. Ja det är så som jag känner det i alla fall.